Fornyelsespolitik

Fornyelser af lån forlænger betingelserne for dit lån. Fornyelsespolitikker varierer fra långiver til långiver. Studér långiverens politik, før du underskriver lånekontrakten. Prisen for fornyelse kan føje uønskede omkostninger til slutprisen for dit lån, særligt når de lægges sammen med sene gebyrer og rentesatser.

Finansielle produkter, som vi tilbyder, bør kun bruges til kortvarige finansielle behov, ikke som en langvarig finansiel løsning. Forlængelser godkendes ikke automatisk, og långivere vil vurdere din anmodning om forlængelse baseret på de oplysninger, som du giver, samt din nuværende økonomiske situation.

I de fleste tilfælde er det sådan, at når et lån forlænges, skal långiverens finansielle gebyr for det oprindelige lån betales på den oprindelige tilbagebetalingsdato. Dit lånebeløb vil derefter blive udskudt, indtil din næste betalingsdato med et tillagt finansielt gebyr. Vi foreslår dog, at du betaler så meget af dit lånebeløb som muligt på den oprindelige tilbagebetalingsdato for at reducere yderligere gebyrer.