Hurtige usikrede lån på op til 400.000 kr. online

Vi tilbyder hurtige, online, usikrede lån på 3.000 til 400.000 kr. til dækning af dine daglige udgifter.


Det billigste tilbud
 • Lånebeløb
 • Tilbagebetalingsfrist
 • Tilbagebetaling
 • Rentebeløb
 • ÅOP
 • Tilbud/rabat

Hvordan låner jeg penge?

Bestem dig først for hvor mange penge du har brug for og i hvor lang tid. Udfyld dernæst formularen nedenfor, hvorefter du modtager alle detaljer om hvordan du fortsætter.

Hvor lang tid tager det?

Vores hjemmeside arbejder automatisk så du vil modtage alle informationer, detaljer og tilbud få sekunder efter du har ansøgt.

Hvordan virker det?

Efter du udfylder formularen på vores hjemmeside sammenligner vi øjeblikkeligt forskellige låneudbydere og finder det bedste og billigste lånetilbud til dig.

Vær opmærksom på at vi ikke beholder nogen som helst oplysninger om din kredithistorie.

Hvilke krav stilles til mig som låner?

 • Du skal mindst være 18 år gammel
 • Du skal være dansk statsborger
Jeg har valgt beløbet og tidsfristen. Hvad skal jeg gøre bagefter?

Efter at have valgt beløbet og tidsfristen, vil du se et eller flere tilbud. Sæt kryds ud for de tilbud, du er interesseret i og udfyld et kort ansøgningsskema, hvor man skal indtaste navn, indtægt, by, telefonnummer og e-mail adresse og tryk på knappen "Send". Herefter kan du straks benytte dig af de modtagne tilbud.

Lån på med løbetid på

De billigste lånetilbud er fremsat under hensyntagen til dit valgte lånebeløb og tilbagebetalingsfrist (løbetid).

 • Tilbud
 • Ofte stillede spørgsmål
*Få - sæt kryds, hvis du ønsker information om dette tilbud.

Få disse tilbud

Hvis du ønsker at få ovenstående tilbud, skal du udfylde dette korte ansøgningsskema for at vi kan kontakte dig, hvis vi får brug for det. Ved udfyldelse af dette skema, bliver du ikke forpligtet til noget, det er ikke et kreditansøgningsskema.

Efter udfyldelse af ansøgningsskemaet skal du følge yderligere anvisninger. Når du er færdig med udfyldelsen, skal du vælge den bedste lånevariant og trykke på knappen "Send".

Ved at sætte krydset bekræfter du, at du accepterer hjemmesidens regler.

Ofte stillede spørgsmål

Bliver der foretaget kreditcheck på mig?

Ja, men ikke af penge365.dk. Långivere og leverandører af andre produkter, som vi videregiver dine oplysninger til (med din tilladelse), vil foretage søgninger på din kreditrating hos kreditoplysningsbureauer.

Får jeg det pengebeløb, som jeg beder om?

Det beløb, som en långiver tilbyder dig, afhænger af, hvor meget du har råd til at tilbagebetale, om du er husejer eller lejer, dine individuelle personlige omstændigheder, din jobstatus og din kredithistorie.

Hvad er de årlige omkostninger i procent (ÅOP)?

ÅOP afhænger af dine omstændigheder, beløbet og betingelserne for lånet. Långiveren vil bekræfte lånets ÅOP, når det bliver tilbudt dig, og du kan så afgøre, om du ønsker at fortsætte eller ej.

Over hvor lang tid vil lånet blive tilbagebetalt?

Betingelserne for lånet vil variere afhængig af hvor meget långiveren tilbyder dig og hvor meget, du har råd til at tilbagebetale.

Kan jeg tilbagebetale lånet tidligt?

Kontakt venligst din långiver, som kan give dig yderligere information om tidlig tilbagebetaling af dit lån.

Vil det gøre nogen forskel for min ansøgning, hvad jeg skal bruge lånet til?

Nej. Du kan søge om låne til ethvert formål inklusive konsolidering af gæld, bil, ferie, bryllup, kosmetisk behandling, forbedringer i hjemmet eller et hvilket som helst andet formål.

Hvordan får jeg mine penge?

Dine penge vil blive overført direkte til din bankkonto, når du har underskrevet dine papirer om låneaftale. Dette tager normalt 24-48 timer efter at du har underskrevet aftalen.

Hvordan kan jeg kontakte långiveren?

Efter vi har modtaget din ansøgning modtager du oplysninger, hvor du kan finde långiverens kontaktoplysinger, adresse, telefonnummer og så videre.

Hvor lang tid tager det at få en afgørelse?

Det tager normalt et par timer, men nogle gange kan det tage 24-48 timer.

Hvorfor beder I om mine personlige oplysninger?

For det meste beder vi kun om kontaktoplysninger fra dig i tilfælde af, at vi får brug for at kontakte dig. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi bruger dine oplysninger, bedes du se vores regler og betingelser.

 • Søgning på det billigste lån
  Vi søger kun efter lånetilbud i de virksomheder, som er troværdige overfor deres kunder, og som opfylder alle vores krav.
 • Målet er at SPARE!
  Der, hvor der findes stor konkurrence, er det forbrugeren, der vinder. Vi analyserer priserne fra de virksomheder, der yder lån og finder dem, som giver kunderne de bedste priser.
 • Lån ansvarligt
  Lån kan blive til en økonomisk byrde, derfor skal du altid vurdere dine lånemuligheder. Hurtige lån ydes som regel for en kort periode, derfor skal du være sikker på, at du kan tilbagebetale lånet til kreditoren inden den angivne tidsfrist.
 • Gratis rådgivning via e-mail
  Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken lånemulighed der passer dig bedst, kan du altid kontakte os, så vil vi prøve at hjælpe dig.

Har du spørgsmål? Udfyld nedenstående kontaktformular:

Kontakt os

Du kan kontakte os ved at udfylde kontaktformularen til højre eller via nedenstående e-mail

E-mail:
info@penge365.dk