Ofte stillede spørgsmål

Bliver der foretaget kreditcheck på mig?

Ja, men ikke af penge365.dk. Långivere og leverandører af andre produkter, som vi videregiver dine oplysninger til (med din tilladelse), vil foretage søgninger på din kreditrating hos kreditoplysningsbureauer.

Får jeg det pengebeløb, som jeg beder om?

Det beløb, som en långiver tilbyder dig, afhænger af, hvor meget du har råd til at tilbagebetale, om du er husejer eller lejer, dine individuelle personlige omstændigheder, din jobstatus og din kredithistorie.

Hvad er de årlige omkostninger i procent (ÅOP)?

ÅOP afhænger af dine omstændigheder, beløbet og betingelserne for lånet. Långiveren vil bekræfte lånets ÅOP, når det bliver tilbudt dig, og du kan så afgøre, om du ønsker at fortsætte eller ej.

Over hvor lang tid vil lånet blive tilbagebetalt?

Betingelserne for lånet vil variere afhængig af hvor meget långiveren tilbyder dig og hvor meget, du har råd til at tilbagebetale.

Kan jeg tilbagebetale lånet tidligt?

Kontakt venligst din långiver, som kan give dig yderligere information om tidlig tilbagebetaling af dit lån.

Vil det gøre nogen forskel for min ansøgning, hvad jeg skal bruge lånet til?

Nej. Du kan søge om låne til ethvert formål inklusive konsolidering af gæld, bil, ferie, bryllup, kosmetisk behandling, forbedringer i hjemmet eller et hvilket som helst andet formål.

Hvordan får jeg mine penge?

Dine penge vil blive overført direkte til din bankkonto, når du har underskrevet dine papirer om låneaftale. Dette tager normalt 24-48 timer efter at du har underskrevet aftalen.

Hvordan kan jeg kontakte långiveren?

Efter vi har modtaget din ansøgning modtager du oplysninger, hvor du kan finde långiverens kontaktoplysinger, adresse, telefonnummer og så videre.

Hvor lang tid tager det at få en afgørelse?

Det tager normalt et par timer, men nogle gange kan det tage 24-48 timer.

Hvorfor beder I om mine personlige oplysninger?

For det meste beder vi kun om kontaktoplysninger fra dig i tilfælde af, at vi får brug for at kontakte dig. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi bruger dine oplysninger, bedes du se vores regler og betingelser.